Laitan ohjeen
erittäin helppoon ja nopeaan
herkuun...
tämä on kuulkaa sitten
hyvin tuhtia ja makeaa!
Maitona käy vain
ja ainoastaan makeutettu
kondensoitu maito, joka taikoo
tähän herkkuun toffeemaisen
maun.
Koko komeus
on hyvä levittää valmiina
vaikka lasagne-vuokaan
ja antaa jäähtyä siinä
ennen paloittelua.
Näitä tarvitset:
200 g maitosuklaata
250 g tummaa suklaata
1 prk (n. 400 g) sokeroitua kondensoitua maitoa
50 g voita
200 g lakritsipaloja
100 g vaahtokarkkeja
3 dl suolapähkinöitä
Paloittele suklaat.
Sulata suklaat,
kondensoitu maito
ja voi paksupohjaisessa kattilassa.
Leikkaa lakritsipalat
pariin osaan ja vaahtokarkit
koosta riippuen 2–4 osaan.
Sekoita lakritsit, vaahtokarkit
ja pähkinät sulaan suklaaseokseen.
Kaada massa leivinpaperilla
vuorattuun vuokaan.
Itse jätin osan vaahtokarkeista
koristeeksi, ripottelin ne pinnalle
ja painelin niitä vähän kiinni.
Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään
neljä tuntia ja leikkaa paloiksi.
Toffee säilyy hyvin huoneenlämmössä
kuivassa paikassa noin viikon.
Herkullista illanjatkoa!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti